Logo

Zoek in de artikelen

Hoe voorkom ik dat mijn deelname aan activiteiten of als profielsuggestie word gedeeld met anderen?

E-mails & meldingen

Hoe voorkom ik dat mijn deelname aan activiteiten of als profielsuggestie word gedeeld met anderen?

Laatst gewijzigd op 14 Aug, 2026

Als je jouw privacy wilt beschermen en niet wilt dat andere leden meldingen over jou ontvangen, kun je deze notificaties eenvoudig uitschakelen in de Meet5-app.

Volg hiervoor deze stappen:

  1. Open de Meet5-app en ga naar je Profiel.

  2. Tik op Alle instellingen (het tandwielicoon).

  3. Scroll naar het onderdeel Voor Meet5-experts.

  4. Schakel de volgende toggles (schakelaars) uit:

    • Suggesties voor Meet5-favorieten

    • Onder het kopje Info over deelname aan activiteiten:

      • Deel met je favorieten

      • Deel met je bekenden


Overzicht van de privacy-instellingen

Instelling

Wat gebeurt er als je deze uitschakelt?

Suggesties voor Meet5-favorieten

Andere leden krijgen geen meldingen meer om jou als favoriet toe te voegen.

Deel met je favorieten

Je favorieten ontvangen geen notificaties meer wanneer jij je aanmeldt voor een activiteit.

Deel met je bekenden

Je bekenden op Meet5 krijgen geen melding meer wanneer jij meedoet aan een activiteit.


Kan ik deze opties later weer inschakelen?

Ja, je kunt deze instellingen op elk gewenst moment weer aanpassen. Mocht je op een later moment je activiteiten toch weer willen delen met je favorieten of bekenden, dan volg je simpelweg hetzelfde pad (Profiel > Alle instellingen > Voor Meet5-experts) en zet je de gewenste toggles weer aan.

Vond je dit artikel behulpzaam?