Captains zijn bijzonder actieve leden bij Meet5. Ze organiseren regelmatig activiteiten in hun regio en doen ook vaak mee.

Vooral in nieuwe regio’s helpen captains ons om de app bekender te maken. Daarnaast kunnen ze met hun ervaring veel vragen beantwoorden en motiveren ze andere leden om actiever te worden. Het Meet5-concept baseert erop dat veel leden zelf activiteiten organiseren.

Captains hebben regelmatig contact met het Meet5-team. Ze geven feedback aan ons door die we anders niet zouden krijgen. We kunnen zelf niet bij alle activiteiten aanwezig zijn en iedereen spreken. Via de captains krijgen we veel meer mee.

We leggen captains geen grote verplichtingen op. Ze moeten er in de eerste plaats zelf plezier aan hebben. We zijn ze wel heel dankbaar voor hun inzet en daarvoor krijgen ze een gratis Premium-lidmaatschap en af en toe leuke of praktische Meet5-artikelen.

Wil jij captain in je regio worden? Kijk dan even op onze captains-pagina. Daar vind je meer informatie en kun je je aanmelden.