De spookmodus is een handige functie van het Premium-lidmaatschap die je meer privacy geeft.
Wat doet de spookmodus?
Onzichtbaar bij profielbezoeken: je kunt profielen bekijken zonder dat de personen daar een melding van krijgen.
Ongemerkt activiteiten bekijken: andere gebruikers zien niet dat je naar hun activiteiten hebt gekeken.
Verborgen online-status: je online-status wordt verborgen, zodat niemand kan zien wanneer je voor het laatst actief was.
Favorieten bij profielen en activiteiten blijven altijd zichtbaar, ook als de spookmodus aan staat.
Hoe zet je de spookmodus aan?
Tik rechtsonder in de app op het tabblad "Profiel" en kies bovenaan het tandwieltje (⚙️). Zet de modus aan door op de schuifknop "Spookmodus" te tikken, zodat die oranje oplicht.
il je de spookmodus gebruiken? Neem dan nu Premium! Tik in de app op "Profiel" > "Mijn Club/Premium" of haal Premium via onze webshop 🧡