Het Meet5-concept: mensen simpel en veilig in het echt ontmoeten. Je kunt je via de app meedoen aan activiteiten of er zelf een plannen. Je hebt hier geen betaald lidmaatschap voor nodig.

 

Meedoen aan activiteiten

Zie je een leuke activiteit in de app? Tik dan op ‘deelnemen’ en je zit erin! Maak vervolgens in de groepschat kennis met andere deelnemers.

Kun je toch niet meedoen aan de activiteit? Meld je dan af, zodat iemand anders je plekje over kan nemen.

Zo meld je je af voor een activiteit 

 

Activiteiten plannen

Iedereen kan activiteiten plannen. Jij dus ook – of het nu een wandeling, feest of een diner is. Verzin je activiteit, zet hem in de app, en nodig andere deelnemers uit.

Zo plan je een activiteit

 

Activiteiten van het Meet5-team

Het Meet5-team plant ook activiteiten, zoals wandelingen en koffiemomentjes. Het Meet5-team doet zelf niet mee, maar met deze activiteiten houden we de start voor nieuwe Meet5-leden laagdrempelig. Zie het als een aanvulling op alles wat jullie zelf al plannen.

 

Kleinschalig

Aan de meeste activiteiten doen maximaal 12 Meet5’ers mee. Dankzij de kleine groepsgrootte heb je de tijd om alle deelnemers goed te leren kennen. Activiteiten met meer dan 12 deelnemers noemen we XXL-activiteiten.

 

Vragen?

Op deze site (faq.meet5.nl) vind je antwoord op al je vragen. Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar support@meet5.nl

We zijn blij dat je meedoet. Veel plezier bij al je activiteiten!

Ps. Met een Premium- of Club-lidmaatschap geniet je van extra voordelen en functies