We hebben Meet5 ontwikkeld om mensen simpel en veilig te verbinden met groepsactiviteiten. De activiteit is niet zo belangrijk, het gaat erom dat de deelnemers elkaar leren kennen. Daarom is het ook zo belangrijk dat iedereen die zich aanmeldt, ook echt deelneemt. Natuurlijk kun je eens afzeggen, maar dan geven we graag iemand anders de kans om mee te doen.

Activiteiten organiseren

Iedereen kan bij Meet5 activiteiten organiseren. Je kiest zelf wat je wanneer graag met anderen samen wilt ondernemen, zet de gegevens in de app en anderen kunnen zich aanmelden. Wandelen, picknicken, een boekenclub oprichten, je kunt het allemaal via Meet5 organiseren.  

Meet5-activiteiten

Je hebt misschien ook al activiteiten gezien die wij als Meet5-team organiseren. Dat doen we om de start als Meet5-lid voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarvoor plannen we bijvoorbeeld wandelingen waar de route, het trefpunt en de tijd al vaststaan. Je kunt het zien als een aanvulling op alle activiteiten die jullie als leden zelf organiseren.

Als zo’n activiteit goed volloopt, geven we natuurlijk onze eigen plek op en verlaten we de groep. Je kunt ons dan niet meer via de groepschat bereiken, maar vragen kun je altijd kwijt via support@meet5.nl.

Veiligheid en verbinding door kleine groepen

Een belangrijk onderdeel is dat de groepen klein zijn: maximaal 12 deelnemers. Dat zijn dus alleen de mensen die je in de groepschat ziet. De groep zorgt voor veiligheid en in een groepsgesprek kom je vanzelf op het volgende onderwerp terecht. We beperken het aantal deelnemers zodat je ook echt de tijd hebt om de anderen te leren kennen.

Hier in de veelgestelde vragen vind je alle informatie die je nodig kunt hebben. En anders weet je hoe je ons kunt bereiken. 

We zijn blij dat je meedoet. Veel plezier bij al je activiteiten!

Ps. Wil je ons als team ondersteunen, dan zijn we natuurlijk blij als je een Premium- of Club-lidmaatschap afsluit.