Alle captains krijgen elke maand een kortingscode ter waarde van € 10. Die code wordt automatisch toegevoegd in het app-onderdeel Kajuit, waar alleen de captains toegang toe hebben. Je vindt de code daar bij het kopje "Kortingscodes". 

Je kunt de kortingscodes los gebruiken of opsparen. Spaar je de codes op dan kun je een grote bestelling doen in de Meet5-merchandise shop

Kortingscode gebruiken

Om een code te gebruiken kun je die kopiëren in de Kajuit en bij het afrekenen in de Meet5-merchandise shop plakken. De codes gelden voor de producten en de verzendkosten in de merchandise shop. 

Als je aankoopbedrag lager is dan de waarde van je kortingscode, wordt het verschil als code opgeslagen in je account. Je kortingscodes zijn onbeperkt geldig en zijn beschikbaar in je account zolang je captain bent. Je kunt de codes niet in de app aan anderen doorgeven. De waarde wordt ook niet uitbetaald en is alleen te gebruiken voor producten in de Meet5-merchandise shop. 

Gebruikte kortingscodes verwijderen

Heb je een kortingscode gebruikt, dan kun je die uit de lijst verwijderen. Zo hou je meer overzicht. Tik daarvoor op de drie punten naast de code en kies "Kortingscode verwijderen". 

Vragen

Heb je vragen over de kortingscodes, stuur ze dan naar captains@meet5.nl.